Welkom bij Dam Dijk!

Hoi, mijn naam is Jenny en is dit is mijn blog Dam Dijk, een dijk van een blog!

Leuke naam toch? Dat vond ik nou ook!

Ik ben al een tijdje bezig met het bloggen. Maar eigenlijk meer voor mijzelf in een Google Doc documentje. Leuk natuurlijk om een beetje te oefenen, maar nu ga ik voor het ‘echie’ schrijven op mijn eigen domein met eigen blog erop!

Waarom begonnen?

Als klein meisje was ik al regelmatig bezig met woorden. Het doet mij gewoon iets. Lezen is dan ook 1 van de mijn grootste hobby’s om eerlijk te zijn. Ik vindt het heerlijk om met een leuk boek op de bank te kruipen of tijdens de vakantie een hele stapel uit te lezen.

Over mij

Ik ben 33 jaar, geboren en getogen in Rotterdam. Maar inmiddels woon ik in Capelle aan den IJssel samen met mijn man en dochter, die inmiddels 3 jaar oud is..